Glossary  

WaalCom Stichting, de MKB telecom-specialist

 

De WaalCom Stichting is in het leven geroepen ten behoeve van het MKB in de regio Waalhaven. Ondanks het feit dat er veel grote Telecom ondernemingen in de Waalhaven gesitueerd zijn profiteert het MKB nauwelijks hiervan. WaalCom Stichting brengt hier verandering in!

Het doel van de Waalcom Stichting is het ontsluiten van de aanwezige hoogwaardige telecommunicatie technologieŽn voor de MKB ondernemers

. 

De Waalhaven-centrale

De Waalhaven is van oudsher door de plaatsing van de telecom-centrale het telecommunicatie knooppunt van Zuid Holland. Op dit moment wordt deze centrale uitgebreid met nieuwbouw voor All-IP netwerken. De KPN heeft aangegeven de oude infrastructuur zoals ISDN en ANALOOG (modem en faxverkeer!) in de komende jaren versneld af te bouwen. Echter, de infrastructuur die deze centrale biedt wordt enkel aangelegd in nieuwbouw panden en is voor IP-only verbindingen. Uw huidige infrastructuur kan hier niet mee overweg.

 

Stichting WaalCom voor het MKB

De Telecom Service Providers van het eerste uur bieden via deze stichting hun kennis en infrastructuren aan tegen tarieven die voor het MKB interessant zijn, en niet meer enkel zijn weggelegd voor de mediagiganten als RTL etc. Sterker nog, uw onderneming draait op dezelfde infrastructuur en krijgt dezelfde hoogwaardige rapportages.

 

Stichting WaalCom staat een volledig nieuw, state-of-the-art, Interactive Voice Response platform tot beschikking. Dit IVR-platform is ten behoeve van redundancy verdeeld over 2 locaties in de Waalhaven, te weten de Albert Plesmanweg en de Waalhaven Oostzijde. Alle nieuwe ontwikkelen op het gebied van call-logging, stereo-callrecording, video-calling (H324M en 3GPP), MMS / SMS / WAB, VOIP / SIP, Outbound dialling, LCR etc. zijn in dit platform geÔntegreerd.

 

 

KPN Centrale in de Waalhaven

 

Blijvend in Ontwikkeling

Omdat dit platform in Nederland is ontwikkeld, en ook gebruikt wordt door o.a. televisie-zenders, radio-stations, luchtvaartmaatschappijen, callcenters etc. bent u als ondernemer verzekerd van de nieuwste technologieŽn, de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen de beste tarieven.

 

U als MKB onderneming profiteert van de producten en diensten die ten behoeve van deze grote bedrijven worden ontwikkeld, zonder dat u daarvoor de ontwikkelingskosten hoeft te dragen. Deze constante ontwikkeling van nieuwe producten en diensten zorgt er automatisch voor dat uw infrastructuur up-to-date blijft.

 

Standaard en Maatwerk

Anders dan de reguliere dienstverlening kunt u bij ons direct binnenlopen met eigen inzichten en wensen.

 

U bent op een Service-Providing-Platform aangesloten, dat specifiek is ontwikkeld om de diversiteit van de producten en diensten van allerlei verschillende ondernemingen te kunnen verwerken. Omdat bij de ontwikkeling van dit platform met alle mogelijke toekomstige wensen van de afnemers rekening werd gehouden, is het bij ons - in tegenstelling tot de gewone telecom-aanbieders - mogelijk om aan uw specifieke wensten tegemoet te komen.

 

U kunt daarbij denken aan automatische gespreksopname, koppelingen van uw telefonie met CRM pakketten of een meertalige spraakgestuurde automatisch telefoniste. Ook een volledig geautomatiseerd telefonisch order-afhandelingsysteem is beschikbaar. Daarbij kunnen uw klanten al het ordernummer in het IVR intoetsen en vervolgens de status van hun order te horen krijgen en/of worden doorverbonden met de juiste afdeling/persoon die gelijktijdig de klantinformatie op zijn/haar computerscherm krijgt. Of het platform stuurt simpelweg een smsje wanneer uw netwerkserver te weinig diskruimte beschikbaar heeft. Dit kan allemaal, beter nog, wij doen dit allemaal al.

 

Meer dan 20 jaar ervaring.

De deelnemende Telecom-bedrijven in de Stichting WaalCom hebben een zeer ruime ervaring op het gebied van de Telecom-dienstverlening. PayEasy is een technisch bedrijf dat voornamelijk aan Service-providers levert. PayEasy ontwikkelt en onderhoudt de grote telecommunicatie-platformen en levert daar de producten op zoals votings, quizen, spelletjes, reserveerlijnen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ALS
 
IN
 
 
IVR
 
MMS
 
 
SIP
 
SMS